Ecooking

Ecooking

Hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effekt og kvalitet.
Produkterne er skabt ud fra ønsket om primært at opnå en synlig effekt, og dernæst at indeholde så meget økologi og naturlighed som muligt.
Ecookings vision er at skabe økologiske og naturlige produkter med omtanke for dig og vores miljø – til priser, hvor de fleste kan være med.

Dansk udviklet af en erfaren dansk producent og ildsjæl, der oprindeligt håndfyldte produkterne på egen lille fabrik.

En serie af problemknusere. Hvert enkelt produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og dermed er Ecookings udvalg bredt nok til at kunne tackle enhver specifik udfordring.

For alle – uanset hudtype og alder. Ecooking har produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Ecookings filosofi er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.

Til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Ecookings produkter er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og så effektive, at du kan slippe bekymringerne om din hud og i stedet nyde alt det skønne, livet byder på.

Ecooking bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning. Alligevel holder de et prispunkt, som gør dem tilgængelige.