Malund

Malund

Som de fleste danskere er Malund stolte af de danske gårde og deres landmænd. Med råvarer af højeste økologiske kvalitet fra udvalgte danske gårde påfyldes Bottles.

Det naturlige valg af samarbejdspartner til Bottles var Aurion, der i samarbejde med 50 gårde i Danmark får det bedste resultat af de økologiske ingredienser på deres mølleri i Hjørring.

Bottles er inspireret af datidens mælkeflasker som nu i flere reproduktioner pynter i moderne køkkener. Et minde om en svunden tid, hvor man vidste præcis hvor råvaren, i dette tilfælde mælken, kom fra og hvor flaskens genanvendelse var en naturlig del af hverdagen.

Med tankerne henledt på mælkeflasken formede idéen sig til Bottles under en hyggelig familiemiddag.

Bottles lukkes med en kork prop, som er fremstillet af micro-agglomerat, er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim, hvilket gør den til den mest miljøvenlige og sundhedsvenlige korkprop.

Produceret af granuleret kork i en naturlig bindingsproces er Sughera den første prop fremstillet uden lim og dermed 100% genanvendelig. Udover at være miljøvenlig er Sughera den mest sundhedsvenlige og selvfølgelig fødevaregodkendte prop, der til forskel fra dens konkurrenter ikke afgiver kemisk polyurethan lim til indholdet i flasken. Sughera proppen tåler op til 50 grader varme samt opvaskemaskine og er tidens mest bæredygtige korkprop med en lang levetid.

Flaske og kork prop går i opvaskemaskine.

Genanvend den til vin, vand, gryn, vase o.lign.

Bottles er den betænksomme gaveidé, en transparent og tidløs design flaske, der i fine lag af økologiske ingredienser fortæller en historie fra de danske gårde. Med en simpel bagevejledning kan Bottles indholdet forvandles til sunde lækkerier og måske en helt ny smagsoplevelse for modtageren?

Når Bottles er tom bliver den køkkenets nyeste genanvendelige medlem og miljøet spares for engangsemballage for en stund.

Anvend Bottle som karaffel til vand, vin og saft når indholdet er brugt op. Eller hæld den færdiglavede müsli på Bottle igen, når den har været i ovnen. Både flaske og prop går i opvaskemaskinen og bliver køkkenets nye praktiske medlem.