Nicolas Vahé

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er franskmand og mesterkok med stort M. Frankrig har historisk været forbundet med at være verdens bedste køkken, og med de mange skønne Nicolas Vahé delikatesser og gourmetprodukter er det let at gøre dem kunsten efter.

Nicolas Vahé er vokset op i en familie af kokke, slagtere og konditorer og interessen for mad er derfor nærmest medfødt.
Tanken bag Nicolas Vahé gourmetprodukter er at fremstille smagsgivende og lækre delikatesser og produkter, som tager udgangspunkt i det franske køkken, men med et skandinavisk twist. Nicolas Vahés ønske er at inspirere og overraske og vise, at madlavning ikke behøver være kompliceret og svært.
Nicolas Vahé fremstiller alt fra krydderier til pesto, olier, marmelader og meget mere. Du finder desuden også et bredt udvalg af smukt og rustikt køkkentilbehør, som passer perfekt i den moderne køkkenindretning.

Nicolas Vahé er udlært kok og konditor på “Pic Valence”, som er en 3-stjernet Michelin-restaurant i Frankrig og tog senere uddannelsen som chokolatier.