Voluspa

Voluspa

Voluspa er ægte håndlavet luksus fra Californien. Udsøgte dufte, kølige, farverige, genanvendelige containere glas.

Ingredienserne er sjældne, fremskaffet globalt og fin duftkvalitet. Hver ingrediens bidrager til en eksklusiv unik duft, der er langt ud over det, der er ved typiske duftlys.

Voluspa blev håndlavet med kærlighed af kunsthåndværkere og iværksættere Traci og Troy Arntsen i deres køkken i Californien for næsten 20 år siden. Voluspa stiger fra forbrændte gryder, hjemmelavede voksarter og berusende parfumeolier og er i dag en afspejling af kunsten, skønheden og kulturen, der inspirerer sine grundlæggere i deres rejser. Tracis kultiverede lidenskab for botanik og æteriske olier kombineret med hendes duftekspertise giver Voluspa mulighed for at blande proprietære dufte ved hjælp af de fineste ingredienser, der er bæredygtigt hentet fra verdens fjerneste rækkevidde. Troys lidenskab for rejser, erhvervskyndig – og for aldrig at overse den rigtige mulighed – har positioneret Voluspa som en af ​​de førende leverandører af luksuriøse duftlys i verden i dag.

Den proprietære formel starter med koldpresset kokosnøddeolie fra kødet af frisk frugt. Olien opretholder derefter hydrogenering og omdannes til kokosnødvoks med en smuk, cremet hvid konsistens.

Blandingen forbrænder ikke kun op til 90% renere end dens 100% sojavoks-modstykke, den opretholder integriteten og det maksimale volumen af ​​deres utrolige dufte. Hvor andre stearinlys mister de subtile toner og karakter, tillader kokosvoksblandingen enhver nuance at brænde igennem.

Alle lys er økologisk sunde, bæredygtige og fremstilles uden pesticider eller parabener. Disse amerikansk-hældte mesterværker indeholder også 100% naturlige væger.

Navnet Voluspa stammer fra et gammelt norrønt digt om skabelsen af ​​verden fra kaos. Og som kaoset i køkkenet tegnede, fødes ofte stor skønhed af stor lidenskab.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.