Tilbud

Malund choko scones

DKK149,00 DKK74,50

På lager

Scones Bottle er med chokolade, som giver en sød bolle, der i kombination med den mere grove økologiske hvedemel stiller den lille sult. Smag på scones så snart de kommer ud af ovnen, netop der er de mest himmelske i sin smag.

Ingredienser: Hvedemel*, speltmel*, (12,2%) chokolade, rørsukker, kokosblomstsukker, hasselnødder*, stensalt. * Allergener

Pr. 100 g: 384 kcal / 1.606 kJ

Indhold: 770 g

1 L Glas Bottle

Total: 1.350 g

 

Bagevejledning:

Find: Smør, bagepulver, kærnemælk el. mælk, mel, skål, grydeske, kagerulle, bagepapir og brandepande.

Tøm Bottle indholdet i en skål. Hak 175 g koldt smør.

Tilsæt smørret og gnid det let ind i Bottle indholdet. Smørret behøver ikke være jævnt fordelt. Tilsæt 20 g bagepulver. Rør hurtigt 3 dl kærnemælk eller mælk i dejen så dejen blot hænger sammen. Rul dejen ud på et melet bord i 3 cm tykkelse. Skær firkanter på ca. 6×6 cm og sæt dem på en bradepande med bagepapir. Lad dem stå i 30 min. i stuetemperatur.

Pisk et æg, en knivspids salt og 1 tsk. sukker sammen og pensel det på alle scones. Bages derefter 15-20 min. ved 200°C (ikke varmluft). De færdigbagte scones afkøles på en rist.

Tips: Nydes halveret med koldt smør. Scones smager allerbedst de første par timer efter de er kommet ud af ovnen.

 

Bottles er den betænksomme gaveidé, en transparent og tidløs design flaske, der i fine lag af økologiske ingredienser fortæller en historie fra de danske gårde. Med en simpel bagevejledning kan Bottles indholdet forvandles til sunde lækkerier og måske en helt ny smagsoplevelse for modtageren?

Når Bottles er tom bliver den køkkenets nyeste genanvendelige medlem og miljøet spares for engangsemballage for en stund.

Anvend Bottle som karaffel til vand, vin og saft når indholdet er brugt op. Både flaske og prop går i opvaskemaskinen og bliver køkkenets nye praktiske medlem.