Tilbud

Malund knækbrød

DKK149,00 DKK74,50

På lager

Bottle knækbrødet er rig på tre forskellige frø og er et sprødt og lækkert et af slagsen. Bottle knækbrødet smuldrer ikke når du bager det, men får en jævn og fin overflade uanset om du vælger at lave det helt tyndt eller lidt tykkere – som en kiks. En bottle bliver til 2-3 bradepander knækbrød.

Ingredienser: Hvedemel*, hørfrø, sesamfrø*, solsikkekerner, grove havregryn*, stensalt. * Allergener

Pr. 100 g: 429 kcal / 1.793 kJ

Indhold: 675 g

1 L Glas Bottle

Total: 1.255 g

 

Bagevejledning:

Find: Rapsolie og bagepulver.

Tilsæt 3 dl vand, 1,5 dl rapsolie og 10 g bagepulver i røremaskinen. Tilsæt Bottle indhold og rør 5 min. Del dejen i 2 portioner. Tag 2 stk. bagepapir og hæld skålens indhold ud på det ene. Det andet bagepapir lægges ovenpå. Med håndkraft eller kagerulle fordeles det jævnt. Det øverste bagepapir tages af og knækbrødene skæres i de ønskede størrelser (fx str. 20×30 cm hvorefter de deles i 3 x 6 stk). Bages i 20-25 min. ved 180°C varmluft, så begge bages ens til de er gyldne og sprøde.

Tips: Drysses evt. med birkes eller sesamfrø og groft salt.

 

Bottles er den betænksomme gaveidé, en transparent og tidløs design flaske, der i fine lag af økologiske ingredienser fortæller en historie fra de danske gårde. Med en simpel bagevejledning kan Bottles indholdet forvandles til sunde lækkerier og måske en helt ny smagsoplevelse for modtageren?

Når Bottles er tom bliver den køkkenets nyeste genanvendelige medlem og miljøet spares for engangsemballage for en stund.

Anvend Bottle som karaffel til vand, vin og saft når indholdet er brugt op. Både flaske og prop går i opvaskemaskinen og bliver køkkenets nye praktiske medlem.