Tilbud

TanCan Bronze, self-tanning spray

DKK199,00 DKK179,10

På lager

TanCan Bronze, self-tanning spray, 250 ml.

TanCan er den absolut seneste teknik indenfor området ‘sunless tanning’. Nu er det enkelt og let at holde sig brun og rask året rundt uden UV-stråling.

Samtidig med at TanCan giver dig en fin solbrændthed, plejer den din hud og tilfører fugt og næring. Spray’en er enkel at applicere og giver huden en jævn og naturlig farve på få minutter, den tørrer og virker hurtigt.

Idéen og princippet er det samme som for sol-dusches eller airbrushsystemer i saloner. Dvs. at man sprayer sig brun uden at behøve at smøre med hænderne, dermed opnås et jævnere og bedre resultat.

Med TanCan kan du spraye dig brun når og hvor som helst, så ofte og så meget som helst. Produktet er fremstillet og udviklet i Sverige.

Alle hudtyper får en smuk og sikker solbrændthed, og ingen behøver længere bekymre sig for at blive orangefarvede!

TanCan fungerer også intensivt genfugtende af ægte Aloe Vera Barbadensis. Hvid te-ekstrakt genopretter hudens naturlige spændstighed og mindsker synlige alderstegn.

TanCan er et efterspurgt produkt, som har fået meget positivt omdømme allerede på teststadiet. Prøv selv den sikre, hurtige og smarte måde at blive uimodståeligt solbrændt på!

Indeholder guidefarve, smitter ikke af.

Anvendelse: spray i cirkulære bevægelser. Ved spray i ansigtet holdes øjne og mund lukket, samtidig med vejret holdes. Ved meget tørre hudområder, som albuer, knæ mv., påføres et tyndt lag fugtgivende bodylotion først, for at undgå grimme pletter. Lad virke 6-8 timer før bad.

Kan anvendes flere dage i træk til den ønskede kulør er opnået. Efterfølgende anvendes den 2-3 gange om ugen for vedligeholdelese af farven.

For pænere resultat anbefales det, at peele huden for døde hudceller før brug.