Tilbud

Tolure Hairplus, bryn- og vippeserum

DKK699,00 DKK594,15

På lager

Dette er den mest effektive til ikke sarte øjne.

Ved sarte øjne anbefales i stedet Tolure Hairplus X10 LASH

 

Hvis du er utilfreds med længden af dine øjenvipper, eller hvis dine øjenbryn har bare pletter, vil du helt sikkert gøre det rigtige valg ved at bruge Tolure Hairplus.

Tolure Hairplus er en innovativ serum der, når den anvendes dagligt, hjælper med at give dine øjenvipper og bryn et varigt, attraktivt udseende. Vipperne opnår deres maksimale naturlige længde, tæthed, tykkelse og dermed et perfekt, naturligt udseende.

Også effektiv til øjenbryn!
Tolure Hairplus viser sin effektivitet på mere end bare øjenvipper. Mange tilfredse brugere anvender det lige så succesfuldt til at udfylde huller i deres øjenbryn. Størstedelen opnår fremragende resultater – som de er stolte af at vise frem. Men på trods af denne succes, kan Tolure Hairplus ikke bruges til hoved eller krops hår!

Sådan virker Tolure Hairplus:
Med sin unikke formel, stimulerer Tolure Hairplus funktionen i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. Tolure Hairplus fremmer væksten af dine øjenvipper og bryn; med sine bio-peptider styrkes strukturen i dit hår og kan således modvirke hårtab.

Huden omkring dine øjenvipper og øjenbryn er særlig vigtig. Tolure Hairplus indeholder vitamin A, C og E til at give din hud de optimale næringsstoffer og også beskytte den mod skadelige miljømæssige påvirkninger. Ydermere er der tilsat ginseng ekstrakt, der intensiverer blodtilførslen til området. Dette optimerer tilførslen af næringsstoffer og maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale.

Panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter er andre vigtige ingredienser. Disse ingredienser gør dine øjenvipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Anvendelse:
1x dagligt, hver aften eller morgen på et rent og afvasket ansigt. Påfør et tyndt lag serum på øvre, samt nedre vippekant. Hvis du benytter det til brynene, påføres den på de ønskede områder, hvor der ønskes yderligere hårvækst.
En Tolure Hairplus holder ca. 3 måneder ved normal påføring.

Info:

Da Tolure Hairplus er et meget aktivt produkt, kan rødme og svien om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage når huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet. Det er ikke farligt, men undgå direkte kontakt med øjet.
Såfremt du har særligt sensitive eller tørre øjne, kan du med fordel bruge den milde Tolure Hairplus X10 Lash.

Fordele:

Giver tætte bryn

Velegnet til både kvinder og mænd

Kan også bruges med permanent make-up

Fremmer væksten af stærke, tætte øjenvipper

Styrker hårenes struktur

Modvirker hårtab

Giver længere og mere tætte vipper

Virker nærende