Tilbud

Tolure Hairplus X10 LASH, bryn- og vippeserum

DKK699,00 DKK594,15

På lager

Denne er til sarte og sensitive øjne(omgivelser).

Anbefales osse til gravide eller når man ammer.

Den mest effektive er den der hedder Tolure Hairplus.

Tolure Hairplus X10 Lash hjælper dine øjenvipper og øjenbryn til at opnå deres maksimale længde, tæthed og tykkelse – på en ny, blid og naturlig måde.

De naturlige ingredienser, såsom solsikkeolie, hirse, hvede og rosmarinekstrakt sikrer den utrolige længdeeffekt. Kombinationen af disse ingredienser har vist sig at forlænge øjenvipperne samt gøre øjenbrynene fyldigere og dermed sikre, at det perfekte udseende ikke længere blot skal være en drøm.

Hairplus X10 Lash stimulerer, med sin specielle sammensætning, hårsækkenes funktion, understøtter deres naturlige vækstpotentiale og bidrager til at opretholde, forynge og pleje den nye øjenvippelængde. Gennem de naturlige ingredienser styrkes hårstrukturens elasticitet og formindsker hermed risikoen for, at hårene knækker.

Tolure Hairplus X10 lash garanterer resultat efter 8 uger og de første synlige resultater vil allerede vise sig efter blot 4 uger. Afhængig af din alder og dine hårsækkes tilstand kan hårvækstens hastighed variere. Fra den første synlige reaktion efter 4 uger indtil den maksimale forøgelse i længde, tæthed og tykkelse efter 10 til 12 uger, gælder det om at bevare tålmodigheden. I startfasen bør du anvende produktet dagligt i mindst 10 uger for at udnytte det personlige vækstpotentiale maksimalt.

Formlen, rig på planteekstrakter, virker uden hormoner og er dermatologisk testet. Et sikkert alternativ til jer med sarte, sensitive øjne samt til kvinder der er gravide eller ammer.

En flaske indeholder 3 ml.

Anvendelse:

Påfør serum 2 gange dagligt, morgen og aften, langs de øvre og nedre øjenvippers rødder som en eyeliner. Daglig brug af serummet vil opretholde effektiviteten. Skal anvendelsen afbrydes, bortfalder effekten også. Den fornyede anvendelse kan til enhver tid tilføjes.

Til øjenvipperne: Brug den integrerede miniaturebørste på overkanten af vipperne og langs den nedre vippekant. Sørg for, at hårets rødder er smurt rigtigt og der ikke kommer væske ind i øjet.’

Til øjenbrynene: Her kan du dog bruge større mængder. Påføres med børsten på hårrødderne eller blanke områder, hvor vækst er ønsket.

Fordele:

– Giver tætte bryn

– Velegnet til både kvinder og mænd

– Kan også bruges med permanent make-up

– Fremmer væksten af stærke, tætte øjenvipper

– Styrker hårenes struktur

– Modvirker hårtab

– Giver længere og mere tætte vipper

– Virker nærende

– Til sarte øjne

 

Info: For det bedste og hurtigste resultat henviser vi fortsat til vores bedst sælgende Tolure Hairplus som virker på kortest tid.