Tilbud

Tolure Lipscrub

DKK199,00 DKK159,20

På lager

Lipscrub er en sukker peeling, der blidt fjerner døde hudceller fra dine læber og samtidig stimulerer hudens blodcirkulation.

Dens gavnlige effekt kommer fra vegetabilske olier og vokse, som har en blødgørende, fugtgivende og nærende effekt på den sarte hud af læberne.

Scubben udglatter dine læber og gør dem smidige og bløde. Den tilsatte Jojobaolie, er specielt god til tør hud, på grund af sine fugtgivende egenskaber.

Tolure Lipscrub indeholder også solsikkeolie som, på grund af sin høje linolsyreindhold og dens relativt lave andel af mættede fedtsyrer, er en let og mildt nærende olie, der let absorberes. Bivoks danner et blødt og beskyttende lag, der virker beroligende til tørre, sprukne og irriterede læber. Kakaosmør har en beroligende virkning på irriteret, sprukken hud og føles vidunderligt fløjlsagtig-blød. Med sin brede vifte af ingredienser som b.la. sheasmør, reguleres hudens blødgørende indhold og tilfører læberne massere af fugt. Sheasmør anses for at være meget veltolereret af huden, og det beroliger irriterede læber.

Anvendelse: Anvendes efter behov og kun på læberne. Påføres i cirkulær bevægelser. Skyl grundigt af – må IKKE spises. Anvend efterfølgende en læbepromade eller lignende. Anvendes 1 gang om ugen.

Fordele: Sukkerskrub med mango, som virker nærende og fugtgivende på læberne. Frigører blidt døde hudceller, stimulerer blodtilførelsen i læberne, samt efterlader dem glatte og smidige.