Wellexir Beauty Bubbles (10 tabs)

DKK39,00

På lager

 

Wellexir Beauty Bubbles, 10 tabs.

Kosttilskud

Wellexir Beauty Bubbles indeholder Q10 – C & E vitamin – Biotin – Zink

Velsmagende brusetabletter med smag af hindbær og blåbær.

Indeholder bl.a. biotin og E-Vitamin som styrker hud, hår og negle samt C vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen. Biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår og hud. C-vitamin vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion og bidrager til normal dannelse af kollagen til hudens normale funktion.

Zink bidrager til at opretholde normalt hår, hud og negle. Q10 er et hjælpestof (co-enzym), som er centralt for kroppen energiproduktion og stofskifte.

Beauty Bubbles er vegetarvenlige.

Fordele:
Biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår og hud.
C-vitamin vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion og bidrager til normal kollagendannelse for hudens normale funktion.
Zink bidrager til at opretholde normalt hår, hud og negle.

Daglig Dosis:
Voksne og børn over 15 år – 1 brusetablet daglig
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Anvendelse:
1 brusetablet opløses med 500 ml vand – gerne direkte i vandflasken.
Opbevaring:

Køligt, tørt og ikke i direkte sollys.

Ingredienser:
Syre (citronsyre), surhedsregulerende middel (natriumhydrogencarbonat), fyldemiddel (sorbitol), L-ascorbinsyre, rødbede koncentrat, smagsstoffer, grøn teekstrakt, DL-alfa-tocopherylacetat, coenzym Q10, sødemiddel (sucralose), zinkgluconat, farve (sulfit ammoniakkaramel), D-biotin, natrium selenit.

Overdreven brug kan have afførende virkning.